3D designer Metin Sevin maakt buste voor ‘Gyurka de Metalman’

Ontwerper Metin Seven, die ik via internet leerde kennen, is een designer van 3D modellen en -illustraties. Hij merkte de regelmatige selfies die op internet postte op. Het ‘eigen’ karakter van mijn foto’s trof hem dusdanig dat Metin besloot tot het maken van een buste voor mij, als ‘social media persoonlijkheid’. In overleg maakte hij een buste gebaseerd op de selfies en combineerde die met voorliefde voor Heavy Metal. Het ontwerp is inmiddels als 3D print te koop.

Bestellen via Shapeways

Voor iets meer dan de kostprijs kunnen kopers nu ThE_ED, Gyurka Jansen de Metalman via Shapeways bestellen. Naar ontwerp van Metin ‘Sevensheaven’ Seven.

Verschillende websites, waaronder SocialMedia.nl, besteedden aandacht aan het unieke ontwerp. Zelf vind ik het in ieder geval al super cool dat ik nu kan zeggen “Bestel mij!”.

Website Metin Seven: http://metinseven.com

Gyurka the Metalman by Metin Seven - 1600 px