Afbeeldingen voor Social Media laten maken

De juiste afbeelding bij een artikel, video, podcast of ander geluidsfragment kan veel verschil maken bij effectieve communicatie. Dat begint vaak bij de begeleidende foto bij een artikel, maar het stopt daar zeker niet.

Wanneer je bijvoorbeeld een artikel deelt wordt er de begeleidende afbeelding ook op social media getoond. Ook daarwil je zo goed mogelijk voor de dag komen. Ik werk voor organisaties en individuele schrijvers en journalisten aan die afbeeldingen of ‘social cards’. Want je hebt zeker ook controle over hoe je afbeeldingen er op andere platforms uit koment te zien.

Denk je maar eens in: de uitgelichte afbeelding bij je artikel is op Twitter misschien een stuk minder logisch, en op Facebook heb je misschien een ander publiek voor wie een andere afbeelding aantrekkelijker is.

Zo optimaliseren we jouw afbeeldingen

Samen leggen we de doelstellingen naast de mogelijkheden en optimaliseren we je artikelen, videos en andere content om de juiste uitgelichte afbeeldingen en thumbnails te tonen.

Als je een website hebt en gebruik maakt van SEO-optimalisatietools zoals bijvoorbeeld Yoast, zorgen we er voor dat je inzet om het onderste uit de kan te halen. Gebruik je deze niet, of kana dit niet, dan kijken we welke andere manieren te zijn om het plaatjesgebruik te optimaliseren.

We werken aan afbeeldingen met of zonder tekst en gaan strategisch te werken: gebruiken we exact je huisstijl, of wijken we af waar dat nodig is of beter kan?

Neem contact met me op via bijvoorbeeld Twitter, LinkedIn of email (gyurka@gyurka.nl), of stuur een bericht via het formulier onderaan deze pagina.

Ik werk onder andere aan:

Youtube thumbnails

Social Cards op Twitter

Artikelafbeeldingen voor Facebook

Uitgelichte afbeeldingen voor LinkedIn

Headerafbeeldingen voor social media

Als je werkt met Instagram, pinterest of andere social media, dan nemen we die ook mee in jouw social-opzet. Zo maak ik ook slideshows en nieuwsposts voor Insta, afbeeldingen voor pinterest, stickers voor Whatsapp en losse afbeeldingen om te delen in je eigen posts op socialmedia; ook op maat voor de verschillende platformen als Twitter en Facebook.