De Galaxy Tab en bloggen met WordPress

Als je altijd ‘gewoon’ op een PC blogt, dan is werken met een tablet wel even anders, in een kort filmpje leg ik voor het Ideas in Movement project uit wat mijn eerste ervaringen met de Samsung Galaxy Tab zijn, qua bloggen.

Het Eeboek project, is het project dat nu tot stand komt. Zoals in al aangaf in mijn eerdere blogpost ben ik nu aan de beurt, ik heb daarbij het stokje overgenomen van Bert Brussen en Bart Nijman. De vorderingen van het Eeboek houden we bij op een apart blog, maar je vindt ook een overzicht op DeJaap.

Om je nog verder een idee te geven van de mogelijkheden van de tab, neem ik hie mezelf op. Je kunt zien dat in de avond de geijkte lichtproblemen een beetje opspelen, maar verder gaat het opnemen opmerkelijk fijn.

Disclosure: in ruil voor mijn medewerking aan dit project heb ik een gratis Galaxy Tab ontvangen. De Galaxy Tab mag ik ook na het project houden, aan de campagne via bureau First werk ik verder gratis mee, zonder verdere verplichtingen.