Het Eeboek idee voor de Samsung Galaxy Tab

Ideas in Movement, het idee: laat een tiental internetters met de nieuwste tablet werken aan een (online) project en ze het werk aan dit project weer doorgeven aan een kennis. Na Bert Brussen en Bart Nijman was ik zelf aan de beurt.

Als bloggers werkten wij aan het idee van het “Eeboek” een blog dat geheel mobiel tot stand zou komen, en wat uiteindelijk het verhaal van een tijdsreiziger weer zou geven. In een kort filmpje praat ik hier over mijn eerste ervaringen met het idee van het Eeboek:

En hier zie je hoe ik doorgaans thuis werk:

Disclosure: in ruil voor mijn medewerking aan dit project heb ik een gratis Galaxy Tab ontvangen. De Galaxy Tab mag ik ook na het project houden, aan de campagne via bureau First werk ik verder gratis mee, zonder verdere verplichtingen.