Inholland revisited

We schreven al eerder over de INHolland, en de school kwam later met deze negatieve berichten nog in het nieuws bij onder andere Nova.

Wat wij natuurlijk wel weer aardig vonden is dat INHolland al een hele tijdweblogs heeft, zoals je vast al had opgemerkt bij een bezoekje aan de site. Over deze blogs is ondertussen ook al weer aardig wat te doen, wie schrijft ze en waar dienen ze voor? Over de vraag of het gewoonweg promoblog’s waren boog menig internetter zich, maar INHolland ontkent dit. Blijft dan natuurlijk dat het vrij nutteloze logjes zijn zeker zo zonder reactiemogelijkheid, waar overigens ook nog niet alles gladjes lijkt te verlopen. Logger Dolf doet het daarom maar op de makkelijke manier; “Dus dit weblogje komt dan ook weer via word naar de redactie die hem dan hopelijk gaan publiceren”.

Misschien is de redactie van de weblog wel helemaal niet zo kansloos en laat de opleiding van onze Dolf wellicht te wensen over. Wat ons natuurlijk gezien de eerdere berichtgeving niet zou verwonderen. Een actiegroepje heeft inmiddels een website opgezet waar door middel van een enquete klachten over INHolland verzameld worden. (Via: de neukia-comments)

Update: Uit onderzoek van INHolland onder studenten blijkt dat de waardering voor INHolland met wel één tiende omhoog is gegaan in vergelijking met het jaar ervoor. Natuurlijk is het altijd nog de vraag hoe dat onderzoek uitgevoerd is en of je echt blij wordt van zo’n ‘verbetering.’

Aankomende studenten of bezorgde ouders hoeven overigens niet meer te bellen of langs te gaan met hun vragen over de negatieve berichten en de uitzending van NOVA. INHolland heeft het namelijk professioneel aangepakt en woordvoerders een vragenlijstje met standaard antwoorden meegegeven om moeilijke vragen te omzeilen. Dus waarom bellen, de antwoorden kreeg Neukia namelijk getipt en deze staan nu hier.

Dit artikel verscheen eerder op het wijlen Neukia.nl (archieflink)