Review: De Allocacoc PowerBar en Cube

Voor FAB Magazine kon ik de Allocacoc PowerBar en PowerCube testen. Met een enigszins sceptische insteek over de meerwaarde van een apart vormgegeven stekkerdoos, opende ik de verpakkingen. Wat Ik Toen Ontdekte Zal Je Verbazen… nou, misschien niet, maar het viel me alleszins mee, dus.PoweBar en PowerCube, slimme stekkerdozen

De Delftse ontwerpers van ‘allocacoc’ hebben een aantal verschillende stekkerdozen op de markt gebracht, waarvan de ‘PowerCube’ de meest in het oog springende is. Volgens henzelf zijn consumenten niet op zoek naar een stekkerdoos, maar naar een oplossing voor hun energievoorziening en zijn hun producten op die filosofie gebaseerd. Wij testten uit de serie producten, die inmiddels al weer even op de markt is, de PowerCube, de PowerCube Remote (nog niet verkrijgbaar) en de ‘PowerBar’.

Op het eerste gezicht lijkt het om eenvoudige stekkerdozen te gaan die alleen maar zo hip zijn ontworpen dat je ze wel in je huiskamer in het zicht durft te laten liggen, maar het zit toch slimmer in elkaar dan dat.

Lees verder bij FAB Magazine »