Zo verbeter ik jouw redactie

Ik help corporate en journalistieke redacties met het goed brengen van de juiste verhalen. Van redactie tot het bouwen van teams en het plannen van content. Samenen kijken we wat er nodig is, welke (social) mediakanalen we inzetten en hoe we daar de meeste impact creeëren.

In elke opdracht is het creeëren en schrappen, we bouwen nieuwe dingen, voegen bestaande zaken samen en kijken waar het helderder kan door juist dingen weg te laten. Welke afbeeldingen passen er bij een verhaal, welke koppen spreken lezers aan en welke datavisualisatie is het duidelijkst?

Mijn werk varieërt van schrijvend, het maken en bewerken van afbeeldingen en video tot programmeren en het aansturen van teams om het beste redactionele en journalistieke resultaat te bereiken. Ik werk aan SEO en Analytics, maar kijk ook naar advertentiecampagnes in Adwords en Google Admanager / DFP.

Meer weten? Neem contact met mij op via gyurka@gmail.com

Kickstart je redactie

Doordat ik breed inzetbaar ben wordt ik naast projectleiding en ondersteunende functies doorgaans gevraagd om redactionele teams te kickstarten. Ik ben dan ook vaak aanwezig bij het eerste halfjaar van een nieuwe bedrijfswebsite, blog of nieuwssite.

WordPress

Mijn werk brengt me regelmatig langs redacties die gebruik maken van WordPress. Daardoor heb ik ruim ervaring met het werken de layout, opzet en redactievoering bij WordPress systemen. Ik werk voor redacties bij het doen van aanpassingen, het programmeren van extra functionaliteit en het ondersteunen van redacteurs (troubleshooting).

Veel sites gebruiken allerlei addons, theme builders en andere aanpassingen aan WordPress om hun content t beheren. Inmiddels heb ik ruime ervaring met migraties binnen WordPress omgevingen, vooral naar een meer standaard WordPress-opzet om schaal- en snelheidsvoordelen te behalen.

Zelfstandige schrijvers en journalisten

Via Reporters Online lever ik websites voor zelfstandige journalisten. Daarbij kunnen zij ook de beschikking krijgen over een bewezen verdienmodel: donaties via Reporters Online, aangevuld met inkomsten uit Blendle.

Deelnemers en leden van De Coöperatie kunnen binnen een dag een complete website krijgen. Ze kunnen alles wat je als journalist nodig hebt, zien er meer dan professioneel uit en je hebt er technisch geen omkijken naar. Meer informatie over dit specifieke aanbod vind je bij De Coöperatie en Reporters Online.

Kan ik je helpen? Neem contact met mij op via gyurka@gmail.com